ÖZEL HABER

MECLİS HABER DERGİSİ

Kamudan

Sevinç Engin

Sevinç Engin'in 'İdare Etmek mi, Yönetmek mi?' isimli bu kitapta Kitapta Mehmet Ağar, Devlet Bahçeli, Süleyman Demirel, Erkan Mumcu, Onur Öymen ve Abdüllatif Şener Gibi İsimler Türkiye'nin Yönetimi ve Siyasete İlişkin Görüşlerini Açıkladı.

Devamı için tıklayın...

SAYGI ÖZTÜRK

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN 

SAYGI ÖZTÜRK

Saygı Öztürk’ün yeni kitabı: BELGELERLE ERGENEKON

Gazeteci-yazar Saygı Öztürk, Türk basınında “Ergenekon”un hep “ilk”lerini yazdı. Evinde, Ergenekon belgeleri bulunan ve halen Kanada’da yaşayan Tuncay Güney’in “hamam” olduğunu ortaya çıkardı. Olayın taraflarıyla defalarca görüştü, geçmişte soruşturmanın niçin yarım kaldığını  “Belgelerle Ergenekon” kitabında topladı.

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN 

SON DAKİKA

Trafik Kameraları

Meclis Haber Dergisi 2008 Yılı Ödül Töreni


MECLİS HABER DERGİSİ


Emniyet'in içinde ÇETE var | Yazdır |  E-posta

AKP Elazığ Milletvekili  Feyzi İşbaşaran Emniyet'in içinde çete olduğunu iddia ederek bu çetenin hükümetle askerin arasını açmak istediğini söyledi

Bir trafik kontrolü sırasında tartıştığı polislerin, aracının lastiğini bıçakla yardığını öne süren AKP Elazığ Milletvekili Feyzi İşbaşaran, NTV'de yaptığı açıklamada son zamanlarda Emniyet Genel Müdür yardımcıları hakkında yapılan operasyonlara da dikkate çekti. İşbaşaran, "emniyette bölünme var" dedi.

DÜZEN VE DİRLİK GETİRDİ
İşbaşaran yaptığı açıklamada tartıştığı polislerin, aracının lastiğini bıçakla yarmasıyla ilgili, "İçişleri Bakanı'na, Emniyet Genel Müdürü'ne ve Ankara Emniyet Müdürü’ne ileteceğim, olmazsa hukuki yollara başvuracağım.  Bu tür hareketler bana değil, Ankara Emniyet Müdürü'ne yönelik hareketler. Başka arkadaşlara da benzer uygulamalar yapıldı. Ankara Emniyet Müdürü, teşkilatta yanlış içinde olanların önünü kesti, rüşvete son verdi, düzen ve dirlik getirdi. Kendisinin İstanbul Emniyet Müdürü olacağı söylentileri var. AKP ile Emniyet Müdürü'nü karşı karşıya getirip, yolunu kesmek istiyorlar. Ankara Emniyet Müdürü'nü AKP’ye harcatmak istiyorlar" dedi.

İşbaşaran, "Genelkurmay’ın bugünkü açıklamasından sonra net olarak anlaşıldı ki, Emniyet Müdürü’ne karşı polisin içinde tezgah var.  Yakalanan subaylar kağıt yutmuş, kroki çıkmış... Bunlar komedi. Belli ki ortada bir tezgah, Emniyet içinde çete var. Çetecikler, hükümet ile TSK’nın arasını bozmak istiyor" şeklinde konuştu.

 

 
< Önceki   Sonraki >

ZİYARETÇİ SAYISI

Meclis Haber Dergisi Meclis Haber Dergisi - Emniyet'in içinde ÇETE var
dreamweaver graphics

ONLINE KULLANICI SAYISI

MEB E-OKUL

Trafik Kaza Tutanağı

Yemek Tarifi

RUHA GIDA ELEKTRONİK PET.İTH.İHR.LTD.ŞTİ.

GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN

SON HABERLER

BİMER

Önemli Linkler

SON DAKİKA


DOST SİTELER

         isim didikle

Meclis Haber Dergisi 2008 Yılı Ödül Töreni