MECLİS HABER DERGİSİ

ÖZEL HABER

http://www.meclishaberdergisi.com/resimler1/polatcicekrop.jpg

ÖZEL BİNGÖL HASTANESİ

GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN

FARUK EKİN TEKSTİL A.Ş.

SON DAKİKA

SAYGI ÖZTÜRK

Saygı Öztürk’ün yeni kitabı: BELGELERLE ERGENEKON

Gazeteci-yazar Saygı Öztürk, Türk basınında “Ergenekon”un hep “ilk”lerini yazdı. Evinde, Ergenekon belgeleri bulunan ve halen Kanada’da yaşayan Tuncay Güney’in “hamam” olduğunu ortaya çıkardı. Olayın taraflarıyla defalarca görüştü, geçmişte soruşturmanın niçin yarım kaldığını  “Belgelerle Ergenekon” kitabında topladı.

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN 

ALPER MEDİKAL TIBBİ MALZEME LTD.ŞTİ.

GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN

KALE BELEDİYESİ

GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN

SAYGI ÖZTÜRK

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN 

Bala Belediyesi - Belediye Başkanı İBRAHİM GÜRBÜZ

Taşeron Mesih

Erdoğan ve Gül 2014 yılında yer değiştirecek-İzle | Yazdır |  E-posta

Yenişafak yazarı Fehmi Koru, Bloomberg TV'de Gülin Yıldırımkaya'nın Gündem programına konuk oldu. Koru, Cumhurbaşkanlığı süresi konusunda çarpıcı değerlendirmelerde bulunarak ilginç iddialar günedeme getirdi.

2012 yılında Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı konusunda gündemin çatallaşabileceğini kaydeden Fehmi Koru, Gülin Yıldırımkaya'nın 'Siz daha önce Başbakan Erdoğan'ın Abdullah Gül'ün yerine geçeceğini söylemiştiniz. Bu görüşünüz devam ediyor mu' sorusuna çarpıcı bir cevap verdi.

2014 YILINDA GÜL VE ERDOĞAN YER DEĞİŞTİRECEK
2014 yılının Abdullah Gül ve Başbakan ERdoğan'ın yer değiştirmesinin uygun bir tarih olduğunu dile getiren Koru 'Tayyip Erdoğan ne diyor 'en son gireceğim seçim 2011 seçimidir' diyor. Eğer böyle ise 2017 seçimine girmeyecektir. Oysa 2014 yılında Tayip Erdoğan hala Meclis'te olacak ve 2014 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine pekala aday olabilir. Aynı şey Abdullah Gül için de geçerlidir. Seçimler biraz daha erkene alınarak Başbakan Erdoğan ve Abdullah Gül yer değişltrirebilir. Tabi Ak Parti'nin kendi tercihi bu. Ama benim matematiksel olarak sanki 2014 bu konuda en uygun tarihmiş gibi görünüyor' değerlendirmesinde bulundu.

İŞTE KORU'NUN O SÖZLERİ

Koru: gül ve Erdoğan 2014'te yer değiştirecek

 

ensonhaber

 
< Önceki   Sonraki >

ONLINE KULLANICI SAYISI

ZİYARETÇİ SAYISI

MECLİS AJANS MECLİS AJANS - Erdoğan ve Gül 2014 yılında yer değiştirecek-İzle
dreamweaver graphics

Harran Belediyesi

GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN

Kompozit Proje Uygulama Mümessillik San. ve Tic. Ltd. Şti.

GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN

MEMUR HABERLERİ

RUHA GIDA ELEKTRONİK PET.İTH.İHR.LTD.ŞTİ.

GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN

BİMER

EDREMİT BELEDİYESİ

GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN

MECLİS HABER DERGİSİ